Foruden populære spiser som laks og ål, så tilbyder den genåbnede restaurant Bror Ditlev også et vinkort med mere end 400 forskellige flasker.
Copy link address
Louise Lauritsen lola@ugeavisen.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Mark Dam er restaurantchef. Han får hjælp på gulvet af køkkenchefens mor Kira Vemmelund. Foto: Louise Lauritsen -
Rasmus Madsen er kok i Bror Ditlevs køkken. Det er blandt andet nogle af hans livretter, man kan finde på menukortet lige nu. Foto: Louise Lauritsen -
En af menukortets lune retter er denne: Krogmodnet og fermenteret svinebryst med soya og hjertesalat. Foto: Louise Lauritsen -
Kælderen under Bror Ditlev er omdannet til en stor vinkælder, hvor der er mere end 400 forskellig slags vin på lager. Foto: Louise Lauritsen -
Kristian Vestergaard Frandsen står for vinen hos Bror Ditlev. Foto: Louise Lauritsen -
Der har været travlt op til åbningen af Bror Ditlev, men Rasmus Vemmelund er lykkelig for nu at have fået den restaurant i Kolding midtby, som han længe har drømt om. Foto: Louise Lauritsen -
-
-