Kokken Flemming Svendsen har købt madvognen Fars Madvogn, hvorfra han blandt andet sælger grillkyllinger i Kolding-området.
Kolding: Han har altid arbejdet med mad, 33-årige Flemming Svendsen, som i 2010 blev udlært kok fra Hansenberg i Kolding. Nu har han købt sin egen madvogn, som han turnerer rundt med i Kolding og omegn.
Vognen hedder Fars Madvogn, og den har tidligere haft fast base på Fyn. Men nu er det altså Flemming fra Kolding, der sidder bag rattet i madvognen, hvor han sælger grillkyllinger med tilbehør og burgere.
- Jeg fik et godt tilbud, og man skal jo prøve noget nyt, og jeg vil gerne væk fra industrikøkkenet, forklarer han, som også nyder mødet med vognens kunder.

- Der er mange ting at få styr på, og nogle steder er vi blevet rendt over ende. Men det går bedre og bedre.
-
Er ejet af den 33-årige Kok Flemming Svendsen.Kører rundt i Kolding og omegn. Har blandt andet besøgt Vester Nebel, Bramdrupdam, Seest og Almind.
På menukortet er grillkylling med tilbehør og burgere.
Se mere på www.facebook.com/Farsmadvogn, hvor vognens rute også opdateres.
Rendt over ende
Vognens rute er endnu ikke helt fast, men i de første uger har Flemming blandt andet besøgt Vester Nebel, Seest, Almind og Bramdrupdam. I starten handler det blandt andet om at prøve forskellige steder af og finde ud af, hvor stor efterspørgslen er.
Og den har ind imellem været noget større end forventet, så vognen har måttet melde udsolgt.
- Der er mange ting at få styr på, og nogle steder er vi blevet rendt over ende. Men det går bedre og bedre, siger Flemming, som også stadig arbejder på at få finpudset menuen.
- Jeg udvikler hele tiden på det, og der er nogle ting, der skal tilpasses. Jeg er jo vant til at alt kan lade sig gøre i et stort køkken, griner han.