Annonce
Her laves der tærter til næste dags menu i kantinen på designskolen. I stedet for at gøre kød til en hovedingrediens i tærterne drysser man blot lidt stegte baconstykker hen over tærterne for at give lidt baconsmag. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Kantiner og spisesteder går grønt: Vi er på vej i en vegetarisk retning

I kantinen på Designskolen Kolding er langt hovedparten af den mad, der sælges, uden kød, og chefen for kantinen er ikke i tvivl om, at al kød en dag er væk fra stedet. Også andre kantiner og spisesteder rykker i en grønnere retning.
Annonce
  • Her laves der tærter til næste dags menu i kantinen på designskolen. I stedet for at gøre kød til en hovedingrediens i tærterne drysser man blot lidt stegte baconstykker hen over tærterne for at give lidt baconsmag. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Forrige år lukkede hun Orange Scene: Til sommer tager Jada med Grøn-karavanen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Prinsesse åbnede udstilling på Koldinghus - den viser prinsessekjoler fra flere årtier

Annonce
Ugeavisen Kolding

Klumme: Internationale studerende er en gave for Kolding

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Tidligere håndboldspiller og mægler-kollega er nye på byens boligmarked: - Det er gået over al forventning

Ugeavisen Kolding

Endnu flere af os skal køre sammen: 986 har meldt sig til samkørsel på et halvt år

Ugeavisen Kolding

Ildsjæl hædret for sin utrættelige frivillige indsats: Derfor får han prisen

Ugeavisen Kolding

31-årig bliver selvstændig frisør på særligt sted: Nurhan kan klippe dit hår, mens du tanker bilen

Ugeavisen Kolding

Danmarks bedste klejsmed er 21 år og kommer fra Sjølund

Ugeavisen Kolding

Uddannelsessted med 1000 studerende og 140 ansatte får ny rektor

Ugeavisen Kolding

Supermarked købte topmoderne pant-automat: - Det har givet os mange nye kunder - især fra nabobyerne

Ugeavisen Kolding

Kolding-restaurant er med i ny landsdækkende gastronomisk festival

Annonce