Annonce
Køkkenchefen fra designskolens kantine, Christoffer Bro Christensen, har her lavet en spinatpandekage med ærtehummus og perlebygotto med ærter. Ved siden af serveres en salat af blomkål i forskellige farver, romanescokål, brændenælde og jordbær. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Opskrift: Spinatpandekager og perlebygotto

Kantinen på Designskolen Kolding giver her sit bud på et sundt og grønt aftenmåltid til en familie i form af spinatpandekage med ærtehummus, perlebygotto med ærter og salat med blomkål, brændenælder og jordbær.
Annonce
  • Køkkenchefen fra designskolens kantine, Christoffer Bro Christensen, har her lavet en spinatpandekage med ærtehummus og perlebygotto med ærter. Ved siden af serveres en salat af blomkål i forskellige farver, romanescokål, brændenælde og jordbær. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Prinsesse åbnede udstilling på Koldinghus - den viser prinsessekjoler fra flere årtier

Annonce
Ugeavisen Kolding

Klumme: Internationale studerende er en gave for Kolding

Annonce
Ugeavisen Kolding

Endnu flere af os skal køre sammen: 986 har meldt sig til samkørsel på et halvt år

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Tidligere håndboldspiller og mægler-kollega er nye på byens boligmarked: - Det er gået over al forventning

Ugeavisen Kolding

Ildsjæl hædret for sin utrættelige frivillige indsats: Derfor får han prisen

Ugeavisen Kolding

Danmarks bedste klejsmed er 21 år og kommer fra Sjølund

Ugeavisen Kolding

31-årig bliver selvstændig frisør på særligt sted: Nurhan kan klippe dit hår, mens du tanker bilen

Ugeavisen Kolding

Uddannelsessted med 1000 studerende og 140 ansatte får ny rektor

Ugeavisen Kolding

Supermarked købte topmoderne pant-automat: - Det har givet os mange nye kunder - især fra nabobyerne

Ugeavisen Kolding

Kolding-restaurant er med i ny landsdækkende gastronomisk festival

Ugeavisen Kolding

Se alle de flotte kjoler, en prinsesse har båret: Ny udstilling klar på Koldinghus

Annonce