The Burger Shack i Kolding får bøde for ikke at tjekke hakkebøffen grundigt nok
Bøfferne hos The Burger Shack skal serveres medium-stegte, det giver den bedste smag, lyder det fra kæden. Men det kræver, at virksomheden tager flere prøver af bøfferne, lyder det fra Fødevarestyrelsen.
Copy link address
Henrik Kruse hkr@ugeavisen.dk
Annonce
The Burger Shack i Kolding skal undersøge flere end fem bøffer, når den foretager en risikovurdering af medium-stegte bøffer, og den utilstrækkelige dokumentation har udløst en bøde på 5000 kroner og en sur smiley fra Fødevarestyrelsen. Arkivfoto: Morten Pape
- Bøden bliver givet i forhold til den risikoanalyse, som virksomheden skal lave i forhold til ikke-gennemstegte bøffer. Fødevarestyrelsen mener, at virksomhedens dokumentation er for tynd i forhold til at servere ikke-gennemstegte bøffer, siger Bente Holst, der er fødevarechef i Fødevarestyrelsen. Arkivfoto: Morten Pape
Arkivfoto: Morten Pape
- Bøden bliver givet i forhold til den risikoanalyse, som virksomheden skal lave i forhold til ikke-gennemstegte bøffer. Fødevarestyrelsen mener, at virksomhedens dokumentation er for tynd i forhold til at servere ikke-gennemstegte bøffer, siger Bente Holst, der er fødevarechef i Fødevarestyrelsen. Arkivfoto: Morten Pape