Annonce
Mette Thrane Frandsen er som leder af service- og eventafdelingen på designskolen øverste leder af skolens kantine. Hun har tidligere været køkkenchef i kantinen og indførte et intensivt fokus på mere grøn mad og mindre kød. Her stiller hun et fad med rå grønsager og frugt frem, så kantinens kunder selv kan fremstille deres egen juice i juiceren ved siden af. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Tre gode råd: Sådan kan du skrue ned for kødet og op for grøntsagerne

Mette Thrane og Christoffer Bro Christensen, der står i spidsen for kantinen på Designskolen Kolding, kommer her med gode råd til at skære ned på kødforbruget og i stedet skrue op for det grønne køkken.
Annonce
  • Mette Thrane Frandsen er som leder af service- og eventafdelingen på designskolen øverste leder af skolens kantine. Hun har tidligere været køkkenchef i kantinen og indførte et intensivt fokus på mere grøn mad og mindre kød. Her stiller hun et fad med rå grønsager og frugt frem, så kantinens kunder selv kan fremstille deres egen juice i juiceren ved siden af. Foto: Lotte Højstrøm
  • Mette Thrane Frandsen og køkkenchef Christoffer Bro Christensen står i spidsen for kantinen på designskolen, hvor 80 procent af maden er vegetarisk eller vegansk, mens der kun er kød i 20 procent af maden. Foto: Lotte Højstrøm
  • Mette Thrane Frandsen og køkkenchef Christoffer Bro Christensen står i spidsen for kantinen på designskolen, hvor 80 procent af maden er vegetarisk eller vegansk, mens der kun er kød i 20 procent af maden. Foto: Lotte Højstrøm
Ugeavisen Kolding

Awardshow rykker fra København til Kolding: Lokal forening skal være medvært

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Hundredvis af hunde indtog motocrossbane

Annonce
Ugeavisen Kolding

Grøn giver popband debut og byder hitmager velkommen tilbage

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

De drak vand af den som børn - og nu springer 90 år gammel kilde igen: - Det er jo kæmpestort

Ugeavisen Kolding

Klumme: En ode til særlige buschauffører

Ugeavisen Kolding

Hvem skal hædres for deres bæredygtige indsats: Sylwia, Carsten og Helge kæmper om særlig pris

Ugeavisen Kolding

Tidligere borgmester redder spisested fra usikker fremtid: Café får ny forpagter og sænker priserne

Ugeavisen Kolding

Tredje år i træk: Hotel i Kolding tager titel som landets bedste sted

Ugeavisen Kolding

For syvende år i træk: Dette er Danmarks hyggeligste golfklub

Ugeavisen Kolding

I dag starter stort vejarbejde på travl indfaldsvej: Sådan påvirker det trafikken helt frem til sommer

Ugeavisen Kolding

Lungebetændelse tvinger lokal ultraløber til at melde fra til 125 kilometer løb i det skotske højland

Ugeavisen Kolding

Sæt kryds i kalenderen: Her er 20 arrangementer, du kan se frem til i sommermånederne

Annonce